Бив сокирою та колов ножем: на Одещині затримали чергового побутового вбивцю

0 коментарів 26271 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Подія сталася за місцем мешкання потерпілого. Сварку, що виникла між чоловіками у господарському приміщенні, з будинку почула прикута до ліжка через хворобу дружина. Жінка одразу подзвонила знайомому, а той –  у поліцію. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Прибувши за вказаною заявником адресою у Березівку, поліцейські виявили у літній кухні тіло господаря, а на подвір’ї – нетверезого гостя.

В ході розслідування було  встановлено, що чоловіки разом вживали алкогольні напої і під час застілля посварилися. У розпалі конфлікту гість накинувся на господаря з ножем та сокирою, якими завдав йому удари у груди та голову. Потерпілий загинув, попередньо, від крововтрати.

З місця події поліцейські вилучили ймовірні знаряддя злочину та інші речові докази, що становлять інтерес для слідства, які направили на експертизи.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і за наявності достатніх доказів під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Суд задовольнив клопотання та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x