Бив ногами та переламав кістки: Болградський суд виніс вирок чоловіку за побиття дружини

0 коментарів 16983 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Болградському суді розглянули судову справу відносно мешканця села Залізничне, який п’яним сильно побив дружину за те, що та запізно повернулася від сусідки. Про це, із посиланням на матеріали справи, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Між чоловіком і дружиною пізно ввечері 21 жовтня минулого року відбулась серйозна сварка. Обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, образився на жінку, що та довго не повертається додому, та замкнув на ключ замок воріт, аби вона не змогла потрапити до будинку. Коли дружина все ж таки повернулася і подзвонила у дзвоник, щоб чоловік відкрив двері, ображений чоловік почав лаятися на неї.

У свою чергу жінка теж почала погано висловлюватись у бік коханого. Це його обурило ще більше, а тому він вирішив помститися за образливі слова.

Обвинувачений рукою схопив потерпілу за волосся, шарпнув її додолу, від чого жінка впала на бетонне покриття подвір’я.  Це не зупинило розлюченого чоловіка.  Він ногами наніс їй близько восьми ударів по нозі, в область стегна та тулуба.

Внаслідок такої «сварки» у жінки виявили закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом стегнової кістки зі зміщенням відламків, що потягли за собою тривалий розлад здоров`я.

Тілесні ушкодження кваліфікували як середньої тяжкості.

У судовому засіданні чоловік визнав себе винним  та відмовився від послуг захисника. Він пояснив суду, що жалкує про наслідки свого вчинку, стверджуючи, що усе сталося через те, що він в той день вживав алкогольні напої ─ вино та горілку.

Через алкогольне сп’яніння докладно згадати всі подробиці того дня обвинувачений так і не зміг. Проте він точно пам’ятав, що протягом дня був у себе вдома, вживав вино. Цього йому здалося замало, тож він у магазині придбав ще й горілку, яку також вживав. У цей час його дружина разом з дорослою донькою були у сусідки ─ допомагали їй різати качок.

Вже надвечір, коли стемніло, обвинувачений, розізлившись, що дружина довго не повертається додому, вирішив влаштувати дружині за таку образу скандал, не пускаючи її додому. Як побив жінку, обвинувачений теж пам’ятав не дуже добре, лише те, що вони обоє не втрималися на ногах і впали, після чого дружина закричала, що їй боляче.

Хто викликав «швидку» та поліцію, чоловік також не зміг згадати. Після цього дружину доправили до лікарні, а його самого відвезли до поліцейського відділку. Жінці довелося пройти оперативне лікування.

Потерпіла у судовому засіданні пояснила, що обвинувачений є її чоловіком вже понад 40 років. За її словами, чоловіка вже пробачила, оскільки він, як не вживає алкоголь, є ідеальним чоловіком, але у стані алкогольного сп’яніння себе не контролює, стає агресивним. Після побиття в лікарні виявилося, що в неї перелом шийки стегна, у зв`язку з чим через п’ять днів їй було зроблено операцію шляхом штифтування. Жінка зазначила, що чоловік допомагає їй у всьому, в усіх домашньо-господарських справах, доглядає її, допомагає пересуватися, алкоголь не вживає.

За результатами розгляду справи, чоловіка визнали винним у скоєнні злочину, проте, замість реального строку в один рік позбавлення волі, призначили іспитовий також тривалістю один рік.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x