Буданов: росія провалила найдорожчу в своїй історії ІПСО

0 коментарів 14283 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Росія проводить максимально дорогу спецоперацію “Майдан 3”, головна мета якої посіяти серед українців думки про нелегітимність прийняття рішень в Україні, аби завдати поразки на полі бою в червні 2024 року. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова під час форуму “Україна. Рік 2024”: гарантії безпеки, розвиток Сил оборони, інтеграція до світових ринків.


Як заявив Буданов, російська федерація планувала, але не змогла реалізувати проти України найдорожчу у своїй історії інформаційно-психологічну операцію.

Вони не знайшли нічого кращого, як назвати цю операцію “Майдан-3” – вона так офіційно в їхніх документах і називалася. Це максимально дорога операція для них, і вона вже практично провалилася“, – повідомив головний розвідник України.

Зазначається, що у рамках цієї операції вони спланували наступне: створити ситуацію, при якій поставити під сумнів легітимність прийняття рішень в Україні в період після 20 травня цього року. Вони розраховували на певну смуту в українському суспільстві у звʼязку з цим, яка буде спроєктована на наше військо. Після цього, посіявши двоякі думки в нашій армії, в першій половині червня вони планували завдавати поразку на сході, користуючись розхитаною заздалегідь ситуацією в армії. Але вони не зможуть нанести воєнну поразку, і ця їхня спецоперація вже провалилася.

Щодо причини смерті російського опозиціонера Олексія Навального, Кирило Буданов зазначив, що Навальний справді помер внаслідок відриву тромбу.

На жаль, це справді так, він помер від відриву тромбу. Але слід пам’ятати, що до такого стану здоров’я його навмисно довів російський режим, використовуючи різні засоби“, – підкреслив Буданов.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x