Зловмисники, які вербували дівчат для роботи в одеському борделі, можуть відправитися на десять років до в’язниці

0 коментарів 17118 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Учасників організованої злочинної групи, які займались сутенерством, відправили на лаву підсудних. Двоє чоловіків та одинадцятеро жінок в кількох орендованих приватних будинках забезпечували функціонування борделів. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції. 


Встановлено, що двоє чоловіків організували місця розпусти, а жінки виконували функції операторів та адміністраторів борделів.

Розміщуючи в інтернет-мережі оголошення про вакансії адміністраторів у масажних салонах, зловмисники, для надання інтимних послуг за гроші, вербували дівчат, які опинились у скрутному матеріальному становищі. Їм пропонували щоденні виплати, комфортні умови праці та місце для проживання. А насправді – підбирали «клієнтів», контролювали їх у часі надання інтимних послуг та отримували за них оплату.

Зловмисники, які вербували дівчат для роботи в одеському борделі, можуть відправитися на десять років до в'язниці

У борделях правоохоронці вилучили низку речових доказів, зокрема готівку, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, мобільні телефони, чорнові записи.

Слідчі висунили її учасникам обвинувачення залежно від скоєного:

– в організації, створенні та утриманні місця розпусти, вчиненому з метою наживи, організованою групою (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України);

– в організації сутенерства та сутенерстві, вчиненому повторно, організованою групою (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 303 ККУ).

Наразі слідство завершено, і обвинувальний акт скеровано до суду.

Максимальне покарання, яке передбачають санкції вказаних статей, – позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Зловмисники, які вербували дівчат для роботи в одеському борделі, можуть відправитися на десять років до в'язниці

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x