Жителі Саф’янівської громади наловили рибки на понад 100 тисяч гривень

0 коментарів 22491 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями співробітники Ізмаїльського районного відділу поліції викрили двох зловмисників на озері Ялпуг. Жителі Саф’янівської громади сітками наловили 65 рибин. Як пояснили рибалки, вони про заборону вилову водних біоресурсів знали, втім, попри це, вирішили порибалити для себе. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Серед виловлених риб спеціалісти виявили щук, коропів, окунів, тарань, карасів, лящів та товстолобів. Попередньо, завдані державі збитки становлять близько 160 тисяч гривень.

Поліцейські вже вилучили у правопорушників заборонені знаряддя лову, а також рибу, яку передали на зберігання до приватного підприємства.

Остаточну кваліфікацію дій жителів Ізмаїльського району правоохоронці дадуть за висновками судово-екологічної експертизи, за якою буде встановлено точний розмір заподіяної державі шкоди.

Зауважимо, що санкція вищезгаданої статті передбачає покарання штрафом від 17 до 51 тисяч гривень або обмеженням волі на строк до трьох років.

Жителі Саф'янівської громади наловили рибки на понад 100 тисяч гривень

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x