В Ізмаїлі внаслідок ДТП серйозно травмувався пасажир авто – хлопець потребує допомоги

0 коментарів 17145 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В результаті вчорашньої дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля “Opel” зазнав серйозних тілесних ушкоджень, на хлопця очікують операція та довготривала реабілітація. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на двоюрідну сестру постраждалого хлопця.


26-річний хлопець, чоловік і батько дворічного сина, Єсаулков Андрій Олегович зазнав тілесних ушкоджень у вигляді закритого перелому правого стегна.

В Ізмаїлі внаслідок ДТП серйозно травмувався пасажир авто - хлопець потребує допомоги

У п’ятницю заплановано провести важливу операцію, яка коштує чималих грошей. Лише один штифт обійдеться у 25 000 гривень. До того ж, щоденні витрати на ліки становлять від півтори до двох тисяч гривень. А далі на пацієнта очікує тривалий період реабілітації. До мешканців Ізмаїла за допомогою звернулася двоюрідна сестра потерпілого Анастасія Мустіпан.

“Розумію, що зараз дуже важкий час для всіх, але якщо у когось є можливість допомогти – прошу, не проходьте повз, давайте допоможемо моєму двоюрідному братові та його родині, хто скільки може”, – закликає Анастасія.

Карта: 5167 8344 5875 5451 – (мама хлопця – Єсаулкова Світлана Миколаївна)

Посилання на банку monobank

Номер банки monobank: 5375 4112 1456 8722

Нагадаємо, аварія сталася вчора під вечір на перехресті проспекту Миру та вулиці Івана Франка – дорогу не поділили автівки “BMW x5” та “Opel”.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x