Ощад відкрив у Бессарабії оновлене відділення, адаптоване для комфортного обслуговування всіх клієнтів

0 коментарів 27891 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ощадбанк продовжує модернізувати мережу відділень. Так, 17 січня відкрилось відділення нового формату в Ізмаїлі Одеської області за адресою: вул. Михайла Грушевського, 4.


Режим роботи: з 8:00 до 17:00, обідня перерва з 12:00 до 13:00, субота і неділя – вихідні.

Ощад відкрив у Бессарабії оновлене відділення, адаптоване для комфортного обслуговування всіх клієнтів

Це вже друга установа Ощадбанку в місті та 43-тя в області, яка відповідає державним будівельним нормам (ДБН) з інклюзивності: їх обладнано пандусами, тактильною плиткою, кнопками виклику менеджера.

Реконструкцію і ремонт приміщення зроблено з використанням сучасних будівельних матеріалів і технологій. Установа відповідає найсучаснішим стандартам банківського обслуговування. Тут створено належні умови для роботи персоналу і обслуговування клієнтів.

Особливістю відділень нового формату є модульний принцип зонування, який вирізняється комфортом, інноваційністю та гнучкістю підходу до клієнта залежно від складності та тривалості послуг, що надаються. В установі передбачено зручну зону самообслуговування 24/7, де можна вільно користуватись банкоматом та інформаційно-платіжним терміналом у зручний час. Відділення має дві зали – окремо для обслуговування бізнесу і фізичних осіб, а також комфортну кімнату для переговорів, простір для VIP-клієнтів та касу закритого типу. Тут обладнане окреме робоче місце теллера, що забезпечить якісне і швидке обслуговування клієнтів на візках. Установа надає послуги оренди індивідуальних сейфів для бізнесу та приватних клієнтів.

Символічну стрічку розрізали начальник філії Одеського обласного управління Денис Древницький, в.о. керуючого відділенням Раїса Огородник та начальниця управління економіки Ізмаїльської міської ради Тетяна Оленева.

Ощад відкрив у Бессарабії оновлене відділення, адаптоване для комфортного обслуговування всіх клієнтів

У вітальній промові пані Тетяна відзначила сучасність та практичність оновленого відділення, що робить обслуговування клієнтів більш зручним та комфортним, і побажала тільки задоволених клієнтів і високих результатів.

Пан Древницький зауважив, що ці зміни – не просто ремонт приміщення. Головна мета – створення комфортних умов обслуговування, максимальна доступність продуктів і послуг банку для кожного клієнта.

На відкритті також були присутні керівники державних структур і провідних підприємств міста й області та багато інших клієнтів, які обслуговуються в цій установі не перший рік та стали не просто клієнтами, а друзями.

Нині для українців кожного робочого дня відкривають двері близько 1200 відділень Ощадбанку. За даними НБУ, мережа установ Ощаду є найбільшою серед банків України. Наразі майже половина з них відповідає державним будівельним нормам з інклюзивності.

Клієнти також можуть отримувати послуги через мережу з 2793 банкоматів та 2559 терміналів самообслуговування.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x