У Ренійській громаді покращать якість мобільного зв’язку: де з’являться нові вежі

0 коментарів 13446 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Депутати Ренійської міськради дали дозвіл ТОВ «Лайфселл» на розробку двох проектів землеустрою для відведення земельних ділянок — з подальшою передачею в оренду на 49 років. Ці ділянки необхідні компанії для розміщення та експлуатації об’єктів телекомунікацій. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на видання “Рені-Одеса”.


За наявною інформацією, одну вежу планують встановити у місті Рені, неподалік від стадіону «Водник», другe у селі Долинське – за межами населеного пункту, на виїзді з боку села Лиманське.

Варто додати, що цьому рішенню передувало голосування мешканців села Долинське у соціальних мережах та збір підписів противників вежі. Від їх імені неодноразово виступала на сесії Ренійської міської ради депутат Катерина Куртєва. Проте більшістю голосів питання все ж таки пройшло – було б дивним давати землю під вежі в інших населених пунктах громади, а Долинському зробити виняток.

Депутати дали аналогічні дозволи ТОВ «Юкрейн Тауер Компані», яке має намір поставити одну вежу на території села Новосільське (за межами населеного пункту) та одну біля села Орлівка. Ще одну вежу в Орлівці, за межами села, має намір встановити ТОВ «Укртауер».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x