Траур в Саф’янівській громаді: завтра проведуть в останню путь захисника України Андрія Балюка

0 коментарів 17226 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 26 січня, Саф’янівська громада проведе в останню путь захисника України, Героя – Андрія Балюка. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на громаду села.


Як вже повідомляла “БІ”, старший солдат, водій стрілецької роти загинув 5 січня у районі Новодарівки на Запоріжжі внаслідок скиду з ворожого дрона невстановленого боєприпаса на позиції частини.

Зустріч Героя відбудеться о 10:00 живим коридором при в’їзді в село Саф’яни по вулиці Красива. У Свято-Введенській церкві села планується провести чин відспівування, щоб вшанувати пам’ять полеглого. По завершенню обряду, тіло Андрія Балюка буде покладено на місцевому кладовищі.

Мешканців громади закликають приєднатися до цього важливого моменту та виразити повагу загиблому воїну, створивши живий коридор та вшанувавши його велич.

У зв’язку з трагічною подією, сільський голова Наталія Тодорова видала розпорядження оголосити 26 січня днем жалоби на території громади. Сільська рада закликає всіх мешканців долучитися до спільного вираження суму та підтримки родини загиблого Героя.

Андрій Балюк залишиться у серцях своїх співвітчизників як справжній герой, що віддав своє життя заради свободи та безпеки України. Вічна та світла пам’ять йому.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x