Трагедія у Чорноморську: в результаті ДТП загинула 7-річна дівчинка – подробиці

0 коментарів 24705 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 10 січня, близько 14 години у місті Чорноморськ сталася автопригода, яка призвела до тяжкої травми та на жаль, до смерті семирічної дівчинки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП.


За попередніми даними, автомобіль “Hyundai” буксирував автівку “ВАЗ”, яка внаслідок поломки опинилася на дорозі. Під час руху по вулиці Олександрійська буксирувальний трос обірвався, що призвело до втрати контролю водієм “ВАЗа”. Легковик виїхав на узбіччя, де перебували люди, травмуючи семирічну дівчинку.

Дитину терміново доставили до Чорноморської міської лікарні, однак внаслідок отриманих травм вона померла. Матір потерпілої була госпіталізована із тілесними ушкодженнями.

Наразі працює слідчо-оперативна група, яка визначає повні обставини події. Питання щодо правової кваліфікації вже вирішується, і відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Згідно із законодавством, водію, який керував транспортним засобом, спричинивши смерть або тяжке тілесне ушкодження, може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Також може бути застосовано позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Співчуваємо рідним та близьким загиблої дитини і висловлюємо надію на швидке встановлення всіх обставин цієї трагедії.

Трагедія у Чорноморську: в результаті ДТП загинула 7-річна дівчинка - подробиці

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x