“Тільки в єдності ми непереможні”: волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії

0 коментарів 19953 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уродженці села Каракурт Василівської громади Болградського району Любов Нягулова та Сергій Пейчев, які з початку повномасштабної війни в Україні активно волонтерять на підтримку ЗСУ, напередодні 2024 року вирушили на Донеччину, щоб особисто доставити на передову чергову допомогу захисникам. У кого побували волонтери, та завдяки кому відбулася ця непроста, але дуже важлива подорож, – на своїй сторінці у Facebook розповіла Любов Нягулова. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


«Маршрут наш був довгим, складним, але програму подорожі ми виконали на 100%», – зазначила у своєму звіті-дописі волонтерка.

Разом із Сергієм Пейчевим на його старенькому авто вони вирушили у свою гуманітарну подорож 30 грудня, щоб відвезти новорічні подарунки уродженцям Болградського району, які сьогодні боронять Україну у лавах 88-го окремого батальйону морської піхоти та Ізмаїльського прикордонного загону.

«Ми підвезли новорічні подарунки, підготовлені учнями Каракуртського ліцею, Кубейського ліцею №1 та Кубейського ліцею № 2, Василівського ліцею, Калчевського ліцею та працівниками та батьками Каракуртського дитячого садка; випічку від групи жінок села Каракурт та Оріхівка, теплі шкарпетки ручної роботи, виконані жінками названих сіл; теплі речі, ковдри; окопні свічки, зроблені руками ліцеїстів», – розповіла Любов Нягулова.

Як додала жінка, усього було зібрано у грудні 220 198 грн, на які вдалось придбати 375 кг парафіну, 300 грілок для рук, 1200 термоустілок, 285 пар теплих шкарпеток, 430 одиниць білизни, 384 м катанки для виготовлення скоб, один рулон чорної плівки, один прилад нічного бачення та інші дрібниці. Також матеріально допомагали окремі люди, мешканці та вихідці сіл Болградського району, найбільші донати зроблені випускниками названих вище навчальних закладів.

Також свій благодійний внесок у вигляді грошей та 300 електронних молитов та календарів зробили І Християнська Баптистська церква і Каракуртський Будинок культури. А ще друзі Сергія Пейчева та просто незнайомі люди на шляху до Донеччини, які допомогли з пальним, щоб волонтери могли дістатися до пункту призначення.

«Друзі! Наша допомога дуже потрібна фронту. Хлопцям потрібна наша підтримка. Ми не маємо зупинятися, права на це не маємо! Наші захисники роблять усе необхідне, щоб наблизити нашу перемогу над дуже сильним ворогом. Хлопці впевнені в нашій перемозі, а наше завдання всіляко допомагати їм. Тільки в єдності ми сильні та непереможні», – звернулася наприкінці свого допису про подорож волонтерка Любов Нягулова.

"Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії "Тільки в єдності ми непереможні": волонтери з Болградщини доставили на передову допомогу бійцям, серед яких чимало представників Бессарабії

Фото зі сторінки Любові Нягулової у Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x