Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Рибний рейд на Одещині: браконьєри з нелегальним уловом на 1,5 мільйона гривень потрапили під приціл рибоохоронців

0 коментарів 22923 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Протягом різдвяно-новорічного періоду рибоохоронні патрулі Держрибагентства продовжують 24/7 патрулювати водойми задля збереження рибних запасів. Такі заходи виявилися ефективними, зокрема під час рейду, який відбувся 6 січня на озері Кугурлуй, де рибоохоронці разом з водною поліцією викрили групу браконьєрів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Держрибагентство.


Під час спецоперації з човна було вилучено 15 сіток, за допомогою яких порушники масово знищували водні біоресурси. За нещадну діяльність, браконьєри добули 273 кг різноманітної риби, включаючи щуку, ляща, сазана, товстолоба, карася сріблястого, окуня, судака, тараню та білого амура. Збитки для рибного господарства оцінюються на суму 1,5 млн грн.

На зловмисників вже оформлено адміністративні протоколи, а також готуються матеріали для відкриття кримінальної справи. Заборонені знаряддя лову, човен та незаконно добуті водні біоресурси були вилучені. Рибоохоронці обіцяють, що такі спецоперації будуть продовжуватися і в майбутньому для забезпечення екологічної безпеки водних ресурсів та покарання порушників закону.

Рибний рейд на Одещині: браконьєри з нелегальним уловом на 1,5 мільйона гривень потрапили під приціл рибоохоронців

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x