Протягом доби українські військові успішно ліквідували ракетні загрози та дронові атаки по Одещині

0 коментарів 16416 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українська армія взяла під контроль ситуацію після чотирьох авіаційних ударів противника, які відбулися протягом бойової доби в напрямку Одещини та Херсонщини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Сили оборони півдня.


За інформацією військових, противник використовував 4 авіаційні крилаті ракети в напрямку Одещини та 1 ракету в напрямку Херсонщини. На щастя, всі ракети втратили бойову спроможність в повітрі, не завдаючи збитків серед мирного населення.

Також повідомляється про авіаційний удар із застосуванням 6 керованих авіабомб по напівзруйнованому населеному пункту Зміївка на Херсонщині. Внаслідок цієї атаки жертв серед цивільного населення немає. Зазначено, що бойові дії тривають, але українські сили продовжують відстоювати свої позиції.

Додатково зазначимо, що протягом цієї ночі, з 6 на 7 грудня, тривала дронова атака, під час якої військові підрозділи протиповітряної оборони здійснили успішну бойову роботу тривалістю близько 6 годин. Ворог використовував безпілотні літальні апарати типу “Shahed-131/136”, які були запущені з тимчасово окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря. За результатами операції вдалося знищити 11 дронів-камікадзе, що направлялися в прибережну зону Миколаївщини і Одещини, а також в напрямку центральних і західних регіонів України.

Наголошується, що зафіксовано влучання одного з дронів на Миколаївщині в рекреаційній зоні, але завдяки оперативним заходам пожежу вдалося ліквідувати, і ніхто з мирного населення не постраждав. Українські сили продовжують вживати заходів для захисту території та безпеки населення в умовах бойових дій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x