Поліцейські на Одещині активізували боротьбу з тіньовим ринком тютюнових виробів – з початку року понад 150 порушень

0 коментарів 14067 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З початку року поліцейські на Одещині вивели з незаконного обігу майже 19 тисяч одиниць тютюнових виробів. У рамках запроваджених заходів з детінізації ринку підакцизної продукції правоохоронці провели більше 4 тисяч перевірок місць торгівлі, виявивши при цьому понад 150 порушень правил торгівлі тютюновими виробами. Про це, з посиланням на обласну поліцію, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Особливий акцент робиться на тих випадках, коли громадяни порушують правила реалізації підакцизного товару. Правоохоронці складають протоколи та направляють матеріали до суду, а порушникам загрожує штраф, а також конфіскація предметів торгівлі.

Поліцейські на Одещині активізували боротьбу з тіньовим ринком тютюнових виробів - з початку року понад 150 порушень

Наприклад, в Одесі дільничні виявили 10 громадян, які торгували контрафактною тютюновою продукцією без відповідних марок акцизного податку. П’ятьох правопорушників, які займалися торгівлею контрафактними тютюновими виробами, викрили в Білгород-Дністровському районі. Також у Ізмаїльському районі поліцейські виявили продаж тютюнових виробів без марок акцизного податку у сімох магазинах. Містянка Рені також потрапила під приціл правоохоронців, які вилучили від неї майже 2,9 тисяч пачок контрафактних цигарок без марок акцизного податку.

Поліцейські на Одещині активізували боротьбу з тіньовим ринком тютюнових виробів - з початку року понад 150 порушень

За час дії спецоперації правоохоронці склали протоколи за порушення правил торгівлі тютюновими виробами, зокрема за частинами 1, 2, 3, 4 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачають штрафи від 1,7 до 34 тисяч гривень, а також конфіскацію предметів торгівлі. Також були зафіксовані порушення порядку провадження господарської діяльності та зберігання або транспортування алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку, на які накладається відповідальність відповідно до чинного законодавства. Загалом, з початку року правоохоронці вилучили понад 19 тисяч одиниць контрабандної тютюнової продукції. Поліцейські на Одещині активізували боротьбу з тіньовим ринком тютюнових виробів - з початку року понад 150 порушень

Поліцейські закликають громадян повідомляти на спецлінію “102” про випадки торгівлі контрафактною тютюновою продукцією, продовжуючи відпрацьовування заходів з детінізації ринку підакцизних товарів.

Поліцейські на Одещині активізували боротьбу з тіньовим ринком тютюнових виробів - з початку року понад 150 порушень

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x