Одещина потерпала від чергової атаки шахедів – є постраждалі

0 коментарів 32292 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч на 17 січня південні регіони України стали свідками чергової агресивної атаки ворожих сил- ворог використав ударні безпілотники типу “Shahed”. Внаслідок нападу на Одесу пошкоджено цивільну інфраструктуру, включаючи житлові будівлі. Зафіксовані загоряння, та є постраждалі серед мирного населення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на очільника Одеської ОВА Олега Кіпера та Повітряне командування “Південь”.


Силами та засобами повітряного командування “Південь” вдалося знищити 10 ворожих безпілотників “Shahed-136/131”, і ще 2 були збиті іншими підрозділами Сил оборони півдня України. 11 безпілотникам вдалося проникнути на Одещину, де більшість з них впали в море, та 1 – на Миколаївщині. Також минулої доби на Херсонщині знищено російський розвідувальний БпЛА “Орлан-10”.

Із сумом повідомляється, що є постраждалі серед цивільного населення. Зафіксовані загоряння та пошкодження будівель. Медичні служби надають допомогу пораненим, і наразі відомо про трьох постраждалих – 62-річного чоловіка з осколковим пораненням, 68-річну жінку та 28-річну дівчину. Із пошкодженого будинку вже евакуйовано 130 цивільних осіб. Ситуація залишається напруженою, і влада робить все можливе для відновлення порушеного порядку та безпеки у регіоні.

Одещина потерпала від чергової атаки шахедів - є постраждалі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x