На Одещині знайшли перекинутий на бік автомобіль, ще одне авто «знесло» паркан музею

0 коментарів 19305 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські скерували до суду адміністративні матеріали відносно двох водіїв, які сіли за кермо у нетверезому стані та скоїли ДТП. Обидві аварії сталися на півночі області. Керманичам загрожує покарання штрафом та позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Одна дорожньо-транспортна пригода сталась після опівночі на Подільщині. Поліцейські виявили перекинутий на бік автомобіль «ВАЗ». Водій легковика пояснив, що через несприятливі погодні умови він не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де сталося перекидання транспортного засобу. Було встановлено: ще однією причиною ДТП стало алкогольне сп’яніння водія – перевірка його газоаналізатором «Драгер» показала 2,1 проміле алкоголю.

Друга аварія сталася у місті Кодима. Там поліцейські побачили автомобіль «Оpel Signum», який пошкодив паркан місцевого краєзнавчого музею. На місці події водія не було, проте вже за кілька годин його розшукали за місцем мешкання. Він пояснив, що нібито не впорався з керуванням, однак на пропозицію поліцейських пройти перевірку на вміст алкоголю в організмі відмовився. Свідки аварії, яких знайшли правоохоронці, повідомили, що водій був з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Також з’ясувалось, що керманич не має водійського посвідчення.

«На щастя, водії обох транспортних засобів не травмувались. Після встановлення всіх обставин автопригод поліцейські склали відносно правопорушників адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та відмову особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження ТЗ) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Житель Кодими відповідатиме ще і за порушення норм ч. 1 ст. 126 (керування ТЗ без відповідних документів на право керування таким ТЗ) цього ж кодексу. Матеріали вже скеровані до суду», – повідомив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

У поліції зазначили, що максимальне стягнення, яке передбачене за вчинені правопорушення, – штраф у розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

На Одещині знайшли перекинутий на бік автомобіль, ще одне авто «знесло» паркан музею

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x