На Одещині поліцейські розкрили серію майнових злочинів: четверо винуватців постануть перед судом

0 коментарів 14391 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Спільні зусилля поліцейських призвели до викриття чотирьох мешканців Одещини, які вчинили ряд майнових злочинів. Троє чоловіків і жінка обрали своїми жертвами як сусідів, так і родичів, та вже стали фігурантами кримінальних проваджень. Про це, з посиланням на ГУНП, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


В одному з сіл Кодимської міської територіальної громади вночі невідомий чоловік проник на територію сусідського домогосподарства і викрав бетонозмішувач, завдавши матеріального збитку на суму чотири тисячі гривень. Поліцейські оперативно виявили і затримали злочинця, який вже встиг приховати крадений будівельний пристрій у свого товариша.

В селі Ширяєвської ОТГ невідома особа через незачинені двері проникла до підсобного приміщення нежилого будинку та викрала велосипед. Зловмисника також оперативно встановлено – це раніше судимий за крадіжки місцевий мешканець. Вартість викраденого велосипеда, який був вилучений поліцією та повернутий власниці, становила 2,4 тисячі гривень.

У третьому випадку, жителька Тарутинської громади викрала гроші з банківської картки пенсіонерки. Правопорушниця скористалася довірою літньої жінки, яка попросила її оплатити комунальні послуги через мобільний застосунок. Однак замість допомоги, зловмисниця перевела кошти на свої рахунки, витративши понад десять тисяч гривень.

Останній інцидент стосується крадіжки коштів у власної бабусі. В Болградській ОТГ зловмисник протягом місяця використовував запасний ключ від кімнати, де зберігались кошти, і викрав майже 13 тисяч гривень, які витратив на власні потреби.

Всім чотирьом особам вже повідомлено про підозру. Залежно від скоєних дій, їм загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років згідно з Кримінальним кодексом України. Одній з обвинувачених також інкримінується несанкціоноване втручання в інформаційні системи. Розслідування трьох із чотирьох випадків вже завершено, обвинувачення направлені до суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x