Бессарабію знову сколихнули трагічні звістки: додому на щиті повернуться ще два захисники

0 коментарів 29484 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трагічні звістки про загибель військовослужбовців знову сколихнули Бессарабію. На щиті додому повертається житель Саратської громади Білгород-Дністровського району Павло Така та ренієць Володимир Власов. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційні сторінки місцевих органів влади.


Павло Така народився 16 серпня 1991 року у селі Казаклія Республіки Молдова. У дитячому віці переїхав до села Зоря. Закінчив Михайлівську школу-інтернат, після чого працював на місцевій пташиній фабриці у рідному селі. Був щирою, доброю, уважною людиною, завжди готовою прийти на допомогу.

У 2022 році після повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати Батьківщину. Довгий час вважався зниклим безвісти.

Тільки зараз стало відомо, що залишившись вірним військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок 3 січня 2023 року Павло загинув біля міста Соледар Бахмутського району Донецької області.

“Саратська селищна рада висловлює щирі співчуття рідним, побратимам і землякам загиблого захисника. Світлий спомин про Героя, якій віддав заради нашого майбутнього, найдорожче – своє життя, назавжди залишиться у наших серцях”, – йдеться у дописі громади.

Прощання з загиблим Героєм розпочнеться завтра, 16 січня.

О 10 годині ранку траурний кортеж вирушить з Саратської ЦЛ та прямуватиме до рідної домівки загиблого Героя у селі Зоря, вул. Троїцька, 80.

Об 11 годині кортеж прямуватиме до Свято-Троїцького храму села Зоря, де і відбудеться відспівування. Орієнтовно о 12-30 кортеж рухатиметься до нового кладовища.

“Просимо віддати останню шану загиблому захиснику і долучитись до коридору пам’яті і траурного кортежу!”, – закликали мешканців громади.

Бессарабію знову сколихнули трагічні звістки: додому на щиті повернуться ще два захисники

 

Захищаючи рідну країну від російських загарбників, загинув мешканець міста Рені Власов Володимир Володимирович.

“Ренійська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі слова співчуття родині загиблого. Низький уклін та вічна пам‘ять Герою!”, – йдеться у повідомленні Ренійської міськради.

Дата та час поховання Героя будуть повідомлені додатково.

Бессарабію знову сколихнули трагічні звістки: додому на щиті повернуться ще два захисники

Колектив «БІ» висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Героїв з приводу тяжкої втрати.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x