В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників 

0 коментарів 18441 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сумна, але важлива подія відбулась  днями в Болградському ліцеї. Важлива для пам’яті сьогоднішніх та майбутніх поколінь. На території навчального закладу Болградської громади було відкрито Алею Слави на честь восьми загиблих героїв-випускників закладу, які віддали найцінніше за Україну. Як все відбувалося, бачила власна кореспондентка «Бессарабії  INFORM» в Болграді.


З цього приводу на подвір’ї Болградського ліцею поряд з восьми металевими конструкціями, на яких встановлено меморіальні дошки з іменами загиблих, зібралися керівництво та колектив закладу, рідні Героїв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та голова Болградської районної спілки ветеранів АТО Іван Бодлєв.

«Скільки б часу не минуло, не зітруться імена тих, хто не повернувся з війни. Світлі спогади про наших героїв, плоди їхніх добрих справ залишать їх навічно в серцях тих, хто їх знав і любив, хто їм безмежно вдячний за кожен день, прожитий під мірним небом», – такими словами лінійку-реквієм відкрила директорка Болградського ліцею Тетяна Желяскова.

«Кожен із цих Героїв, як і ми з вами, мали свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну, боротьба за яку продовжується і сьогодні. Найважливіше, що ми зможемо зробити для загиблих героїв, – це пам’ятати їх», – зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

«Щирі співчуття родинам Героїв, велика вдячність їх батькам та педагогам, які виховали справжніх мужніх патріотів своєї Батьківщини», – додав голова спілки ветеранів АТО Іван Бодлєв.

Руслан Прусов, Олександр Калов, Олександр Петров, Олександр Абажи, Андрій Окунєв, Сергій Бахчеджи, Максим Мединський, Григорій Лазарєв – ці імена тепер увічнені на гранітних дошках в Болградському ліцеї, як іще одне нагадування про те, якою великою ціною Україна виборює свободу і незалежність.

Додамо, що ідея про встановлення Алеї Слави на території Болградського ліцею належить адміністрації та колективу навчального закладу, її допомогли реалізувати Болградська районна спілка ветеранів АТО разом з Болградською міською радою. Це перша Алея Слави в місті Болград й вже друга в Болградській громаді.

Вічна пам’ять та шана полеглим!

В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників  В опорному закладі Болградської міської ради увічнили пам’ять восьми загиблих на війні випускників 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x