В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє

0 коментарів 18306 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, з нагоди Дня Збройних Сил України, в Болграді вшановували одних з найкращих і найсильніших представників нашої нації – Захисників і Захисниць України. Як все відбувалося, бачила кореспондентка «Бессарабії INFORM».


Місцем проведення урочистості на честь Героїв сьогодення стала музейна зала «Слава українському воїну», відкриття якої відбулося цього року в День Незалежності України, і яка повністю присвячена героїзму українських захисників у боротьбі за свободу рідної держави, що почалась ще десять років тому й, на жаль, продовжується зараз.

Присутні, серед яких були представники та представниці ЗСУ, начальник Болградської районної державної адміністрації Михайло Шарафаненко, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та керівники структурних підрозділів Болградської міської ради, в першу чергу, вшанували хвилиною мовчання пам’ять про всіх полеглих військовослужбовців.

Після чого представники влади по черзі звернулися до людей у військовій формі зі словами щирої подяки за їх героїзм, силу духу та відданість ідеалам незалежності.

За сумлінне виконання службових обов’язків з оборони незалежності та територіальної цілісності України та з нагоди Дня Збройних сил України кращі сини та доньки України були нагороджені почесними грамотами Болградської районної ради та Болградської міської ради.

Завершився захід екскурсією по залу «Слава українському воїну», яку провів завідувач музею Едуард Мохначев.

Нагадаємо, святковий день на честь Збройних сил України був створений 1993 року постановою Верховної Ради України. Щорічно його святкують 6 грудня. Дату обрали не випадково. Саме цього дня 1991 року ухвалили Закон України «Про Збройні сили України».

За Конституцією, армія відповідає за оборону країни, захист її територіальної цілісності, суверенітету й недоторканості. В ЗСУ виділяють три основні види: Сухопутні війська, Повітряні сили та Військово-морські сили. Також є окремі роди військ ЗСУ: Десантно-штурмові, Війська зв’язку та кібербезпеки, Сили спецоперацій, Сили територіальної оборони, Медичні сили, Сили підтримки й Сили логістики.

«БІ» також вітає всіх наших воїнів з їх професійним святом. Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров’я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої!

В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє В Болграді дякували військовим за життя та майбутнє

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x