Закупівлі під час війни в Україні: до переліку «найцікавіших» потрапила і громада Одещини

0 коментарів 20898 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Держаудитслужбі оприлюднили ТОП-10 найцікавіших закупівель в системі Prozorro за тиждень. Серед інших до списку потрапила й Любашівська громада Одеської області. Про це, із посиланням на установу, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Першою у списку є Трибухівська сільська рада на Тернопільщині, яка планує реконструкцію адмінбудинку по вул. Горішня, 46 на 22 млн 322 тис. гривень.

Куп’янська міськрада Харківської області потрапила до ТОП-10 із закупівлею сміттєвозу з боковим завантаженням, машини каналопромивної та машини муловсмоктувально-вакуумної на 20 млн 712 тис. гривень.

ДП “Об’єднана Компанія «Укрвуглереструктуризація» міста Київ вирішила здійснити залишкові роботи у процесі ліквідації ДП “Шахта №1 “Нововолинська” на 10 млн 168 тис. 287 гривень, а КП Київської міськради (КМДА) «СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС» на 5 млн 800 тис. гривень зробити накриття футбольного поля (збірно-розбірна конструкція) по вул. Тростянецька, 60.

4 млн 600 тис. гривень планує витратити Турбівський заклад дошкільної освіти №1 на Вінниччині на оренду котельного обладнання.

Центр інфраструктури та технологій МВС у Києві на 3 млн 218 тис. 300 гривень вирішили доопрацювати систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112.

КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» на 1 млн 895 тис. гривень планує придбати яйця курячі 1 категорії.

Одещина опинилась на восьмій сходинці. Любашівська селищна рада має намір витратити 1 млн 426 тис. гривень на комплект інтерактивного мультимедійного обладнання.

У Вишгороді на Київщині ПАТ «Укргідроенерго» планує замовити консультаційні послуги з питань гендерної рівності, різноманітності та інклюзивності, пов’язаних з господарською діяльністю ПрАТ «Укргідроенерго», на 1 млн 240 тис. гривень.

Завершує ТОП-10 Житомирщина. КНП «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міськради» на постачання програмної продукції «Медична інформаційна система» спрямує 878 тис. 400 гривень.

Нагадаємо, минулого тижня у ТОП-10 найдорожчих закупівель опинилась Ренійська громада.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x