“Измаил” отримав шанс на життя: суховантаж Українського Дунайського Пароплавства невдовзі повністю відремонтують

0 коментарів 17091 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно “БІ” повідомляло про повернення у компанію контролю над трьома морськими суднами після понад десяти років чартеру. Згідно з умовами контракту, орендарі мали повертати судна в задовільному стані. Але фактично всі кораблі потребували значного ремонту, бо протягом багатьох років технічні проблеми залишалися невиправленими і приховувалися. Проте в УДП не опустили руки, а розпочали ремонт: “Вилково” вже оновився, тепер на черзі “Измаил”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу Українського Дунайського Пароплавства.


За повідомленням компанії, на сьогодні на суховантажі «Измаил» вже замінено радіонавігаційне та аварійно-рятувальне обладнання. Це дає змогу відправити судно на місце проведення ремонту. Адже виявилось, що технічний стан суховантажу є набагато гіршим, ніж очікували.

Нагадаю, останнє з трьох морських суден орендар передав нам у жовтні. Відправили з України нову команду і капітана (старий капітан повернувся в Ізмаїл). Збиралися одразу відправити суховантаж в ремонт. Але виявилося, що технічний стан «Измаила» навіть гірше, ніж ми очікували. Не працювало радіонавігаційне обладнання. Закінчився термін документації на аварійно-рятувальне обладнання. Орендар чомусь забув про це повідомити заздалегідь. Але проблема вирішена, обладнання закуплено і встановлено, документи отримані, команда на судні. «Измаил» може відправитись у док“, – детально пояснив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

Додамо, що у процесі перевірки систем та агрегатів команда спеціалістів, на жаль, виявляє все більше слабких місць у суховантажі. Зокрема, на відміну від «Вилково» доведеться відновлювати допоміжні дизель-генератори. Орендар не подбав про їх ремонт.

Скоріш за все, нас чекають і більш масштабні, порівняно з «Вилково», роботи по корпусу. Нас, звісно, це не зупинить. Морський флот УДП буде відновлено. Але маємо назавжди запам’ятати сумний досвід наших попередників. Ніколи знову майно підприємства не повинно передаватися у чужі руки, тим більше на таких умовах!“, – підкреслив Москаленко.

"Измаил" отримав шанс на життя: суховантаж Українського Дунайського Пароплавства невдовзі повністю відремонтують

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x