Винуватець аварії у Струмку, через якого загинула людина, сяде в тюрму

0 коментарів 18522 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У вересні цього року житель Татарбунар, керуючи  автомобілем «ВАЗ»  у вечірній час в межах села Струмок, був неуважним, не помітив чоловіка, який рухався на велосипеді у попутному напрямку вздовж дороги, хоча мав таку можливість, і допустив наїзд на нього. Унаслідок автопригоди від отриманих чисельних тяжких травм голови та грудної клітки потерпілий загинув на місці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Як довели слідчі у процесі розслідування справи, перевірка водія на стан сп’яніння тоді показала, що він був тверезим.

«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Наразі досудове розслідування вже завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.

Поліцейські вкотре наголошують на неухильному дотриманні правил дорожнього руху і нагадують, що:

– водій зобов’язаний бути уважним, не відволікатися від керування транспортним засобом, стежити за дорожньою обстановкою;

– у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості швидкість руху транспорту має бути такою, щоб водій мав змогу зупинити транспортний засіб у межах видимості дороги, та у разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди;

– велосипедисти мають обладнати свій транспорт звуковим сигналом та світлоповертачами: спереду – білого кольору, по боках – помаранчевого, позаду – червоного, а у темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).

Винуватець аварії у Струмку, через якого загинула людина, сяде в тюрму

Винуватець аварії у Струмку, через якого загинула людина, сяде в тюрму

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x