Видача повісток у спортзалах: коментар головного військкома Одещини

0 коментарів 26973 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У мережі поширюється інформація, нібито співробітники територіальних центрів комплектування в Одеській області видають повістки у спортзалах. Ймовірно, ці події пов’язані з недостатньою обізнаністю військових, які проводять відповідні заходи, у сфері чинного законодавства. Про це заявив начальник Одеського ОТЦК та СП полковник Олександр Охріменко під час брифінгу в Media Centre Ukraine-Odesa.


За словами Охріменка, зокрема, мова може йти й про дислокованих через травми з фронту військовослужбовців.

“З кожної нагоди я особисто і мої підлеглі керівники ТЦК проводимо відповідні розбори та роз’яснювальну роботу. Якщо і мають такі випадки, то заходи вживаються“, – пояснив головний військком Одещини.

Як зауважив очільник ОТЦК та СП, у соціальних мережах поширюється не зовсім правдива інформація і насправді представники ТЦК не порушують чинне законодавство країни під час воєнного стану.

Водночас пан Охріменко розповів, що наразі триває одне службове розслідування. Це єдине таке за час його виконання обов’язків.

Також військком прокоментував і інформацію про те, що чоловіків нібито утримують у військкоматах після отримання повістки.

“Ніхто фактично не утримує тих представників або кандидатів на військову службу по мобілізації. Йде звичайне оформлення документів, уточнення документів з баз даних, проходження військово-лікарської комісії зокрема, яка займає певний період часу… Можливо, є такі недогляди, але над цим питанням ми працюємо“, – підкреслив Охріменко.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x