Відтворення водних ресурсів басейну річок на Одещині ─ підписано важливий Меморандум

0 коментарів 23004 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На території Одещини планують ряд заходів, направлених на відтворення поверхневих водних ресурсів у межах басейну річок Причорномор’я та нижнього Дунаю, а також в районі басейну річки Південний Буг і басейну річки Дністер. Так, 20 грудня був підписаний Меморандум між Державною екологічною інспекцією Південно-Західного округу та Басейновим управлінням водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю «Про співробітництво та спільні дії з вирішення проблемних питань у галузі водного господарства». Про це, із посиланням на екологічну інспекцію, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Метою Меморандуму є співпраця у сфері управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів на території Одеської області, а також оперативне виявлення та швидке реагування на порушення водного законодавства.

Сторони домовились співпрацювати з питань обміну інформацією щодо стану водних ресурсів; виявлення порушень водного законодавства; взаємної координації та контролю за його дотриманням водокористувачами.

У рамках Меморандуму планують розробити спільні рекомендації для  усунення шкідливої дії вод та дотримання водокористувачами законодавства і відповідних підзаконних актів.

У ході спільної роботи будуть проводити обстеження водних об’єктів, прибережно-захисних смуг водойм, гідротехнічних споруд, земель водного фонду та інше.

«Ця подія сприятиме покращенню спільної взаємодії з питань впливу водного фактору як на окрему територію, так і в цілому на масиви поверхневих вод», ─ йдеться у дописі.

Відтворення водних ресурсів басейну річок на Одещині ─ підписано важливий Меморандум

Відтворення водних ресурсів басейну річок на Одещині ─ підписано важливий Меморандум

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x