В Одеській області малюк народився у кареті швидкої

0 коментарів 27783 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Війна триває, й життя також. Черговий виклик про можливі скорі пологи медики отримали з смт Велика Михайлівка. Бригада медиків одразу  відправилась на виклик і вже через 7 хвилин була на місці. Однак довезти пацієнтку до медичного закладу вони просто не встигли. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області. 


Оглянувши 33-річну пацієнтку, чергова бригада у складі фельдшера Вікторії Василівна Гафіч і водія Вадима Анатолійовича Червінського вирішили невідкладно госпіталізувати її, але пологи почалися дорогою до районної лікарні.

Варто зазначити, що, починаючи з початку повномасштабного вторгнення, Одеська область вже має чималу статистику пологів у машинах швидкої допомоги. Пам’ятаючи про це, фельдшер заздалегідь приготувала авто для можливих пологів, і саме це допомогло швидко та безпечно допомогти малечі народитись в таких екстремальних умовах.

Пологи пройшли успішно – народився хлопчик, стан якого за шкалою Апгар оцінювався у 8 балів. Після стабілізації стану мами та малюка обоє були доправлені до місцевої районної лікарні, де їх уже чекали профільні спеціалісти.

В Одеській області малюк народився у кареті швидкої
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x