В Ізмаїлі у реанімації помер чоловік, який постраждав через вибух газової установки на авто

0 коментарів 17388 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трагічно закінчилася подія, яка сталася 14 грудня рано-вранці в одному з районів Ізмаїлу. У приватному подвір’ї через витік у газовій установці, вбудованій в автівку, вибухнув газовий балон. Приміщення навколо отримали значні пошкодження, та найстрашніше відбулось з 66-річним господарем – на момент вибуху чоловік опинився в епіцентрі, тому отримав дуже сильні поранення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо “БІ” з власних джерел, чоловік зазнав відкритого перелому лівого передпліччя, рваної рани передньої стінки живота, травматичного шоку. Зі слів очевидців, кров у пораненого буквально била фонтаном…

Ізмаїльські медики робили все, що могли, щоб стабілізувати стан пораненого. Водночас городяни розпочали збір коштів, щоб допомогти родині постраждалих, адже люди фактично залишились без вікон та дверей у зимовий період. Окрім того, були потрібні кошти на лікування господаря.

Однак через два дні чоловік, на жаль, помер у реанімації – поранення були досить сильними, і серце 66-річного містянина просто не витримало. Як стало відомо “БІ”, загиблого поховають сьогодні, 18 грудня.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x