Український коридор через Чорне море забезпечив експорт 10 мільйонів тонн вантажів з портів Одещини

0 коментарів 16011 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За чотири місяці роботи Українського коридору через Чорне море вдалося досягти вражаючого результату та розширити географію експорту українських вантажів. За звітний період 302 судна успішно експортували понад 10 мільйонів тонн різних товарів у 24 країни світу. Про це, посилаючись на міністра Інфраструктури України Олександра Кубракова, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Особливу увагу слід звернути на зростання обсягу експорту агропродукції, який сягнув майже 5 мільйонів тонн. Це значуще підвищення порівняно з початковим показником в 278 тисяч тонн в перший місяць роботи коридору.

Незважаючи на систематичні атаки на портову інфраструктуру з боку росії, Український коридор продовжує працювати невпинно. Запущені порти Великої Одеси прийняли вже 337 нових суден для завантаження, а ще 79 готуються прийняти найближчим часом.

Успіх цього проєкту неможливий без великого внеску ЗСУ та підтримки міжнародних партнерів. Спільні зусилля допомагають забезпечити безперебійну роботу Українського коридору навіть в умовах військової агресії.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x