Трагічна ДТП у Білгород-Дністровському районі: загинув водій легковика

0 коментарів 37071 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 3 грудня, близько першої години ночі у Білгород-Дністровському районі на трасі Одеса-Рені сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП.


За попередніми даними поліції, житель Татарбунарської громади, керуючи легковим автомобілем “Volkswagen Passat”, не впорався з керуванням. Водій легковика допустив виїзд на зустрічну смугу руху, що призвело до зіткнення з вантажним автомобілем “DAF” під керуванням жителя Дніпропетровщини. Внаслідок аварії водій легкового автомобіля отримав тяжкі травми і загинув на місці події.

Перевірка кермувальника вантажівки показала відсутність ознак сп’яніння. Слідчі вже внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, що стосується порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до загибелі людини, і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділення поліції № 2 Едуард Коломієць зазначив, що проводяться необхідні експертизи, а транспортні засоби вилучені на арештмайданчик. Розслідування продовжується, а поліцейські закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, особливо у темний час доби.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x