Тарутинська громада представила звіт щодо фінансової допомоги ЗСУ за 2 роки

0 коментарів 17658 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тарутинська громада визначила вектор підтримки для ЗСУ в часи важких випробувань. Впродовж двох років селищна рада та активне населення виявили величезну солідарність та висловили свою відданість захисту державного суверенітету. Із значущими зусиллями були виділені кошти та ресурси для забезпечення військових, їх родин та правоохоронних органів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську громаду.


Згідно з інформацією від Тарутинської селищної ради, за останні два роки місцеве населення та влада зробили значний внесок у підтримку ЗСУ. Серед заходів, які були реалізовані, важливими є придбання та передача військовим двох дронів, форми, пального, генераторів, комп’ютерної техніки, прожекторів та інших необхідних товарно-матеріальних цінностей.

Бюджет селищної ради використовується максимально ефективно для потреб Збройних сил, зокрема, з 2022 по 2023 рік було спрямовано 1,7 мільйона гривень. Крім цього була представлена матеріальна допомога військовослужбовцям та їх сім’ям, що склала практично 800 тисяч гривень у 2023 році. Окрім грошей постійно надається різного характеру соціальна та гуманітарна підтримка.

Значний внесок у підтримку ЗСУ відбувається і через субвенції, направлені обласному бюджету, загальна сума яких становить 600 тисяч гривень. На додаток до цього, з бюджету ради була витрачена сума 1,2 мільйона гривень на підтримку правоохоронних органів у 2022-2023 роках.

Але не лише організована влада приймає участь у цьому важливому діалозі. Населення, підприємства та заклади освіти Тарутинської громади активно долучаються, надаючи кошти та інші матеріальні ресурси, необхідні для виконання оборонних заходів.

Сьогодні, коли наші військові стоять на захисті держави, ми разом формуємо надійний тил, що є ключовим фактором для досягнення перемоги. Спільна підтримка та згуртованість – це те, що допомагає нам подолати випробування та підтримувати тих, хто стоїть на передовій захисту України.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x