Смердючі чашки: на Одещину могла потрапити дефективна партія небезпечних для здоров’я виробів

0 коментарів 21033 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Одеського регіону могла потрапити партія силіконових чашок з ручками, які мають сильний неприємний запах. Виробником товару значиться Китай, а експортувалися вони з Республіки Словенія до Львова. Про це, із посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Окрім сильно вираженого смердючого запаху, у чашках виявлено високий вміст летючих компонентів.

«До нас надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (𝗥𝗔𝗦𝗙𝗙) від 14 грудня 2023 року №2023.8646 стосовно виявлення високого вмісту летючих компонентів і сильного неприємного запаху в силіконових чашках з ручками (походженням з Китаю). Вони експортувались з Республіки Словенія (відправник: Apollo d.o.o., Ptuj) до України (отримувач: ТОВ «ВЕСТ СЕЙЛ ГРУП», вул. Кольберга 3-А, м. Львів, 79013)», ─ йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.

Операторів ринку закликають у разі виявлення вказаного вантажу в обігу  невідкладно повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області, оскільки вироби можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людей.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x