Штрафи за порушення комендантської години: схвалено законопроєкт

0 коментарів 27540 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Законопроєкт про встановлення адміністративної відповідальності за порушення комендантської години схвалено Верховною Радою у першому читанні. Про це розповів заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драпʼятий, повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на КМУ.


Проєкт Закону передбачає такі штрафи за порушення для фізичних осіб ─ 8500 – 17000 гривень; у разі повторного порушення: 17000 – 34000 гривень.

Для субʼєктів господарювання штрафи складатимуть 51000 – 102000 гривень; за повторні порушення ─ 170000 – 340000 гривень.

Також у КМУ розповіли про випадки, які не є порушенням комендантської години. Зокрема, якщо особа прямує до/з укриттів під час повітряної тривоги; супроводжує поранених, важкохворих; здійснює заходи з евакуації населення або рятування майна; надає медичну (домедичну) допомогу»; перебуває в стані крайньої необхідності.

«Дякую авторам законопроєкту та членам профільного Комітету за результативну співпрацю та врахування пропозицій МВС України і Нацполіції», – наголосив Богдан Драп’ятий.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x