“Різдвяні зірки” вразили Ізмаїл гнучкістю, витонченістю та грацією (відео)

0 коментарів 16173 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цієї суботи, 16 грудня, відбувся неймовірний фестиваль художньої гімнастики “Різдвяні зірки” в приміщенні Ізмаїльського Палацу спорту, де наймолодші та найталановитіші гімнастки з Ізмаїла та Одеси змагалися за титул найкращих. Понад півсотні витончених гімнасток вразили глядачів своїми елегантними рухами та надзвичайною гнучкістю. Фестиваль був поділений на категорії вікових груп, де кожна учасниця представила свою унікальну програму. Творчими виступами зачарувалися і журналісти “Бессарабія INFORM”.


Важливим моментом фестивалю було вітання від гостей, серед яких були заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов, представниця відділу фізичної культури та спорту Ізмаїльської міської ради Тетяна Морій, голова міської федерації з художньої гімнастики Ізмаїла Ольга Сьоміна, а також тренери та викладачі Ізмаїльської ДЮСШ Надія Ейсмонт та Ольга Давидова.

Гімнастки вразили глядачів своєю енергією та витонченими виступами. В наймолодшій категорії виділились Емілія Севастьян, Кароліна Голод, Вероніка Степаненко, Анна Чербаджи, Катерина Плєшу, Валерія Ілуца, Ніколь Маринова, Софія Слабкіна, Аріна Каражова, Ксенія Богославська, Мілена Маринова, показавши незвичайні елементи хореографії та гнучкості.

Переможницями у категорії 3-го розряду стали гімнастки, які не лише вражали витонченістю виконання, але й складністю вправ – Настя Плєшу, Ольга Чербаджі, Дар’я Пацюрковська, Влада Кім, Аріна Гиря, Яна Кім, Дар’я Попова, Кіра Осипенко.

Гідні результати показали також учасниці категорій 2-го розряду – Катерина Щербина, Тамара Виноградова, Кіра Жакуліна, Анна Кочмар.

Проявивши творчі здібності Яна Касьянова посіла перше місце в категорії 1-го розряду.

Особливий захват викликали гості із м. Одеси – спортсменки ДЮСШ, зокрема Юлія Іванченко, Марго Босаджі та Настя Іванова, які демонстрували технічні навички та вишуканість виступів.

На урочистому закритті фестивалю всі переможниці отримали заслужено високі нагороди – грамоти, медалі та пам’ятні подарунки. Сергій Лузанов особисто вручав нагороди та висловлював слова вдячності всім учасницям за їхній труд та пристрасть до гімнастики.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x