Поліція розслідує трагічне ДТП на трасі Одеса – Рені: загинув водій легковика, пасажир травмований

0 коментарів 25704 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеська поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася сьогодні близько шостої години на трасі Одеса – Рені поблизу села Петродолинське. В результаті аварії загинув водій легковика, а його пасажир отримав травми голови. Про це, з посиланням на ГУНП, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За попередніми даними, місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ», не надав перевагу в русі рейсовому автобусу, що рухався у попутному напрямку. Зіткнення призвело до того, що водій легковика загинув від отриманих травм, перш ніж медики встигли прибути на місце події. Пасажир автомобіля був госпіталізований з травмами голови.

Водій автобуса та його пасажири в результаті ДТП не постраждали. Перевірка на стан сп’яніння показала, що керманич автобуса був тверезий.

Поліція вже розпочала розслідування цієї події та внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Це стосується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, яке спричинило загибель людини або тяжке тілесне ушкодження.

В рамках кримінального провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили ряд експертиз для визначення обставин ДТП.

Поліція також наголошує на необхідності дотримання правил дорожнього руху та безпеки на дорозі, закликають водіїв уважно обирати швидкість та дотримуватися вимог ПДР, особливо в умовах туману. Також звертають увагу на важливість включення ближнього світла фар та протитуманних ліхтарів за необхідності.

Поліція розслідує трагічне ДТП на трасі Одеса – Рені: загинув водій легковика, пасажир травмований

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x