Полаявся із сусідкою і за образу побив жінку та її матір ─ на Болградщині судили місцевого «забіяку»

0 коментарів 21249 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уродженця села Нові Трояни Болградського району судили за нанесення легких тілесних ушкоджень двом жінкам. Відомо, що чоловік ніде не працює, а причиною побиття стали образливі для нього слова. Про це, із посиланням на матеріали справи, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Обвинувачений 15 квітня поточного року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварився з побутових причин зі своєю сусідкою. Жінка під час сварки почала негативно висловлюватися на адресу п’яного сусіда.

У свою чергу її слова дуже образили та обурили чоловіка, тому він двічі вдарив жінку по голові, у результаті чого остання впала на землю. Сусід на цьому не зупинився та наніс ще один удар кулаком в обличчя.

На допомогу потерпілій вибігла мати, але підняти доньку з землі їй не вдалося, оскільки вона теж потрапила під “гарячу руку” сусідові. Він схопив жінку за шию та завдав удар по потилиці. Вона впала на землю, а зловмисник утримував її за передпліччя.

Чоловік у судовому засіданні свою вину визнав.

Вивчивши всі обставини справи, Болградський районний суд виніс вирок: визнати чоловіка  винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.125 КК України, і на підставі санкції цієї статті призначити йому покарання у вигляді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850,00 гривень.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x