Погода в Одеській області: найближчими днями буде трохи дощити, а потім знову випаде сніг

0 коментарів 30672 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями на територію України зайшов антициклон під назвою “Dunja”, який продовжує впливати на погоду та лякати Одеську область градусом, що поступово знижується. Й хоча істотних опадів найближчим часом не очікується, однак проблем у дорозі будуть завдавати густий туман, дощ та місцями – сніг. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Гідрометцентр Чорного й Азовського морів.


На завтра, 5 грудня, синоптики Гідрометцентру обіцяють південно-східний вітер, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі буде коливатись від 2 до 7 градусів морозу, а вдень стовпчик термометру сягатиме максимум 7 градусів тепла.

На автошляхах області в наявності буде туман, видимість 200-500 метрів (рівень небезпечності – I).

А вже 6 грудня слід очікувати невеликі опади у вигляді дощу, вітер східний 9-14 метрів за секунду. Вночі він стане трохи сильнішим, і пориви будуть сягати 15-17 метрів за секунду. Температура вночі буде плюсова, до 5 градусів тепла, а от на півночі трохи приморозить: до -4.

7 грудня на Одещині також трохи дощитиме, вітер північно-східний, 8-12 метрів за секунду. Температура вночі та вдень буде приблизно 5 градусів тепла.

8 та 9 грудня на території Одеської області випаде сніг, але невеликий, тож лякатись не потрібно. Температура вночі буде до мінус 3 градусів морозу, а вдень – до + 5 градусів тепла.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x