Офіційно: Василь Ломаченко проведе бій за вакантний пояс IBF. Хто буде суперником аккерманця

0 коментарів 23031 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ексчемпіон світу у трьох вагових категоріях аккерманець Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) буде битися з 30-річним австралійцем Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО). На кону – титул чемпіона світу у легкій вазі за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF).


Про це повідомив промоутер Василя Боб Арум. Попередньою датою зустрічі є 13 квітня 2024 року, але поки що вона офіційно не оголошена. Ймовірне місце проведення – австралійське місто Перт.

Пояс IBF став вільним завдяки тому, що Девін Хейні перейшов у напівсередню вагу, де вже встиг здолати Реджиса Прогрейса. Раніше ж пояс належав Камбососу, який програв його у двох боях із Хейні.

Варто додати, що Ломаченко та Камбосос мали вийти на ринг ще півтора роки тому і битись за звання абсолютного чемпіона у легкій вазі. Втім тоді Василь відмовився від такої можливості через війну в Україні.

Нагадаємо, Василь Ломаченко не виходив на ринг з травня цього року. Тоді боксер поступився за рішенням суддів Девіну Хейні, який захистив звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x