Назустріч новим можливостям: село Тарутинської громади отримало стійкий мобільний зв’язок “Київстар”

0 коментарів 13392 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Гарна новина для мешканців села Малоярославець Перший Тарутинської громади – питання встановлення стійкого мобільного зв’язку, яке тривало багато років, нарешті отримало своє вирішення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


Сава Степанович Чернєв, голова Тарутинської селищної ради, взяв ініціативу в свої руки та вийшов на зв’язок з провідною телекомунікаційною компанією «Київстар». Після конструктивних обговорень стосовно необхідності покращення зв’язку в селі компанія взялася за вирішення цього питання.

Щоб забезпечити належний мобільний зв’язок, було проведено велику роботу. Це включало в себе підготовку клопотання на виділення земельної ділянки та виготовлення технічної документації, затвердження відповідної технічної документації, отримання технічних умов, підключення мережі електропостачання, доставку та установку технічного обладнання, а також введення в дію вишки мобільного зв’язку.

Тепер жителі села можуть насолоджуватися якісним зв’язком, що відкриває для них нові можливості у спілкуванні з рідними та друзями, дозволяє вирішувати нагальні справи та вчасно викликати швидку допомогу через мобільний телефон.

“Від імені селищного голови та усіх мешканців села Малоярославець Перший дякуємо компанії «Київстар» за проведену роботу, за можливість користуватися якісним зв’язком”, – зазначають в Тарутинській громаді.

Назустріч новим можливостям: село Тарутинської громади отримало стійкий мобільний зв'язок "Київстар"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x