Кордонна відмова: понад 2 тисячі посадовців зіткнулися з новими правилами виїзду

0 коментарів 16227 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Протягом поточного року прикордонники відмовили у виїзді з України понад двом тисячам посадових осіб. Про це стало відомо зі слів речника Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрія Демченка, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Українські кордони виявилися справжнім фільтром для небажаних виїздів. Цього року понад двом тисячам посадовців було надано “відмову в поїздці”, адже їх виїзд виявився неякісним за стандартами країни.

«Станом на зараз було відмовлено близько 2200 особам, які слідували на виїзд, але не відповідали умовам виїзду у службове відрядження. Тому вони отримали відмову і повернулись на територію України», – розповів Андрій Демченко.

Демченко нагадав, що відповідна норма, яка передбачає відмову у виїзді для певних категорій посадових осіб, набула чинності з початку 2023 року. Ця ініціатива є частиною ширшої стратегії забезпечення національної безпеки та регулювання виїзду представників певних груп громадян.

Здається, що наші депутати вирішили, що під час війни найкращий спосіб підтримати країну – це виїхати за кордон і вивчати ситуацію звідти… Можливо, це нова форма патріотизму, яку ми ще не зовсім розуміємо.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x