Ґвалтівник з Одещини може сісти в тюрму більш ніж на 10 років

0 коментарів 15822 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жахливий вчинок стався з неповнолітньою дівчиною, коли вона одного дня шла до своєї подруги. По дорозі жертва з Одеського району зустріла малознайомого односельця, який почав до неї залицятися та наполягати на близькості. Отримавши відмову, зловмисник зґвалтував неповнолітню і втік, прихопивши з собою її мобільний телефон. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію. 


Після звернення по допомогу до поліцейських оперативники Одеського районного управління поліції № 2 встановили особу правопорушника, розшукали його та затримали в процесуальному порядку.

Викрадене у потерпілої майно правоохоронці виявили під час проведеного санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта.

«Слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули молодикові обвинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої особи за ч. 3 ст. 152 та відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт вже скеровано до суду. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику, – до дванадцяти років позбавлення волі», – повідомила слідча територіального підрозділу поліції Олена Діцул.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x