Двоє водіїв, які допустили ДТП з потерпілими в Ізмаїльському районі, постануть перед судом

0 коментарів 14283 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На лаву підсудних відправили двох керманичів, які спричинили ДТП з потерпілими в Ізмаїльському районі. Керуючи транспортними засобами, чоловіки порушили правила дорожнього руху, чим призвели до отримання потерпілими тілесних ушкоджень середньої тяжкості. За скоєне правопорушникам загрожує від чималого штрафу до обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Одна з аварій сталась у вересні поточного року в місті Ізмаїл. Місцевий житель, рухаючись на легковому автомобілі «Kia» по вулиці Авраамівська,  не пропустив велосипедистку, яка пересувалась вулицею Княгині Ольги і мала перевагу в русі, та допустив з нею зіткнення.

Друга автопригода сталася у листопаді на вулиці Незалежності в селищі Суворове Ізмаїльського району. Місцевий мешканець на автомобілі «Toyota» при виїзді на перехрестя не надав перевагу в русі мотоциклісту, який їхав головною дорогою. Аби уникнути зіткнення з автомобілем, водій двоколісника різко почав гальмувати, не впорався з керуванням і в’їхав у паркан будинку.

Велосипедистка та мотоцикліст, унаслідок дорожньо-транспортних пригод, були госпіталізовані до медичних закладів з переломами нижніх кінцівок. Згідно з висновками судово-медичних експертиз, ці тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості.

Обидва автомобілісти були тверезими та свою провину визнали повністю. Керманичі автівок компенсували витрати на лікування потерпілих.

«Після проведення низки експертиз поліцейські під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури висунули водіям легковиків обвинувачення за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження. Обвинувальні акти відносно обох чоловіків вже скеровані до суду», – прокоментував старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

У поліції зазначили, що  відповідно до санкції згаданої статті, правопорушникам загрожує штраф від 51 до 85 тис. гривень або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Двоє водіїв, які допустили ДТП з потерпілими в Ізмаїльському районі, постануть перед судом

Двоє водіїв, які допустили ДТП з потерпілими в Ізмаїльському районі, постануть перед судом

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x