Через значну кількість аварій на трасі «Одеса-Рені» планують розширити Татарбунарську підстанцію екстреної допомоги

0 коментарів 23814 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Бессарабії пройшли моніторингові візити генерального директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області Світлани Ізосімової. Спільно зі своїми заступниками очільниця Центру зокрема відвідала Арцизьку станцію ЕМД та її структурні підрозділи. Про це, із посиланням на Центр, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Моніторингова група відвідала пункти базування у селах Миколаївка-Новоросійська та Кулевча, де відбулися зустрічі з колективами. Далі були візити до Татарбунарської, Саратської і Тарутинської підстанцій ЕМД.

Одним із важливих питань, що порушили під час робочого виїзду,  було створення другої бригади екстреної медичної допомоги на Татарбунарській підстанції. Наразі вона обслуговує 12-тисячне населення самих Татарбунар, дев’ять навколишніх сіл та трасу «Одеса-Рені».

Саме через доволі напружену ситуацію на трасі і численну кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими, на які постійно виїжджає бригада, пацієнти з міста Татарбунари змушені тривалий час чекати на приїзд медиків.

«Очікуємо, що вже найближчим часом підстанція буде розширена до двох бригад і екстрена медична допомога на території обслуговування підстанції буде доступнішою та якіснішою», ─ йдеться у повідомленні центру.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x