Бородинська громада надасть ЗСУ 1 мільйон гривень

0 коментарів 14688 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


22 грудня на засіданні Бородинської селищної ради було прийнято важливе рішення – про передачу фінансової субвенції у розмірі суми з шістьма нулями захисникам, які нині воюють у Донецькій області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на голову Бородинської громади Івана Кюссе. 


Як зазначив очільник селищної ради, до нього з подібним проханням звернувся командир однієї з військових частин, підрозділи якої відбивають атаки ворога на Бахмутському напрямку. Кошти захисникам потрібні на закупівлю безпілотних літальних апаратів.

Розглянувши це звернення від військових, місцеві депутати пішли на зустріч захисникам – рішенням селищної ради від 22.12.23 року “Про бюджет на 2024 рік” передбачено передачу фінансової субвенції одному з легендарних військових підрозділів, який тримає оборону на Бахмутському напрямку, в розмірі 1 мільйона гривень для закупівлі дронів.

В подальшому громада буде сприяти нашим захисникам і буде підтримувати фінансово відповідно до вимог Бюджетного кодексу“, – зазначив Іван Кюссе.

Бородинська громада надасть ЗСУ 1 мільйон гривень

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x