Без урочистостей: на центральній площі Болграду все ж таки засяє новорічна ялинка

0 коментарів 16578 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 6 грудня, на апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради голова міста Сергій Димитрієв оголосив про те, що в цьому році на центральній площі міста з’явиться новорічна ялинка, хоч і без урочистого відкриття. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську міську раду.


У серці Болграду, де веселощі та святковий настрій завжди були невід’ємною частиною громадського життя, цьогоріч свято Нового року виглядатиме трошки інакше. Місцевий голова Сергій Димитрієв оголосив про встановлення новорічної ялинки на центральній площі, вирішивши не проводити урочистостей через обставини часу.

«Найближчим часом ми встановимо ялинку на центральній площі міста, щоб якось підняти святковий настрій у дітей та й дорослих. Так, не буде урочистого відкриття символу Нового року, як це було раніше. Але ялинка буде. Даю відповідне доручення КП «Горводоканал», – зазначив Сергій Димитрієв.

Відзначивши, що міський бюджет не передбачає витрат на придбання прикрас для ялинки, Димитрієв додав: “Зараз це не на часі”.

Таке рішення стало виявом прагнення зберегти традиції та подарувати громаді порцію святкового настрою, незважаючи на труднощі. Ялинка, яка засяє у центрі міста, стане символом надії та єднання, аби принести радість у серця всіх мешканців.

Без урочистостей: на центральній площі Болграду все ж таки засяє новорічна ялинка

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x