Арциз відсвяткував ювілей одного з районів міста, на якому презентували документальний фільм про аеродром

0 коментарів 20088 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Військове Містечко, або Арциз-2, було збудовано для працівників аеродрому ще у 60-х роках минулого сторіччя. Об’єкт вже давно не працює, але Містечко продовжують обживати арцизяні. Нещодавно йому виповнилося 70 років. На честь цієї знаменної події у великій актовій залі Арцизької міської ради відбувся урочистий захід. Як відсвяткували подію – далі в матеріалі.


Як і будь-який урочистий захід з часів повномасштабного вторгнення, святкування ювілею Арцизу-2 почалося з прослуховування гімну та хвилини скорботи за загиблими воїнами. Голова Арцизької громади у своєму зверненні згадав минулі роки, коли день народження району святкували зовсім по-іншому:

” Традицію святкувати День народження військового містечка ми започаткували ще 5 років тому. Всі пам’ятають, як весело та масштабно пройшли святкування. Наразі війна внесла свої корективи. Тому сьогодні ми зібралися тут, у залі Арцизької громади, щоб привітати тих, хто вніс свій вклад у розвиток нашого аеродрому та військового містечка. Бажаю нам всім наступний ювілей святкувати вже у мирній Україні та з перемогою”.

Арциз відсвяткував ювілей одного з районів міста, на якому презентували документальний фільм про аеродром

З виступами всіх причетних привітали солісти Арцизького будинку культури, а саме Лариса Павловська, Оксана Мазур та Михайло Парзул.

Арциз відсвяткував ювілей одного з районів міста, на якому презентували документальний фільм про аеродромОкрім привітань, Арцизький міський голова Сергій Парпуланський, директорка школи-ліцею №4, що знаходиться на території району-ювіляру, та депутат Арцизької міської ради Гладченко Сергій вручили почесні грамоти, квіти та цінні подарунки ветеранам, освітянам та почесним містянам, які протягом всього шляху існування Арцизу-2 робили величезний внесок у розвиток та процвітання Військового Містечка.

Арциз відсвяткував ювілей одного з районів міста, на якому презентували документальний фільм про аеродром

Але справжнім подарунком та прикрасою заходу стала презентація, хоч і аматорського, але такого справжнього і живого документального фільму про історію Арцизького аеродрому, знятого випускниками 2023-го року Арцизької школи-ліцею №4. Запрошуємо вас до перегляду.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x