Жительку Старокозацької громади вночі пограбував невідомий, коли вона була у домі

0 коментарів 20547 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно до поліції звернулася жителька одного з сіл Старокозацької сільської громади та повідомила, що вночі до її будинку через незачинені вхідні двері проник невідомий чоловік, в одній із кімнат він взяв чотири мобільні телефони, а коли вона увійшла – втік. Правоохоронці одразу ж розпочали пошуки зловмисника. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Розслідуючи справу, поліцейським вдалось «по гарячих слідах» встановити особу невідомого крадія. Ним виявився раніше засуджений за майнові злочини місцевий мешканець, відносно якого наразі в суді розглядаються матеріали кримінального провадження за скоєння крадіжки.

«Поліцейські вилучили з місця злочину та місця мешкання правопорушника речові докази, у тому числі викрадені телефони. На підставі тих доказів, які вже зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно, поєднаному з проникненням у житло та вчиненому в умовах воєнного стану, що передбачено частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Жительку Старокозацької громади вночі пограбував невідомий, коли вона була у домі

Жительку Старокозацької громади вночі пограбував невідомий, коли вона була у домі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x