Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України

7 коментарів 20520 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят, яке було встановлено на честь двох революцій – Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013-го. З нагоди цієї дати в Болграді відбувся захід «Заряджені гідністю та жагою свободи», на якому побувала власна кореспондентка «Бессарабії INFORM».


Місцем його проведення стала центральна площа Болграда, де зібралися керівництво Болградського району та Болградської громади, представники структурних підрозділів та громадськість.

Покладанням квітів до Меморіалу Слави вони вшанували патріотизм й мужність громадян, які спочатку у 2004-му, а потім й у 2013-ому постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її євроінтеграції.

Хвилиною мовчання вшанували тих, хто загинув за Україну, хто зараз своїм життям виборює її мир і спокій, всіх героїв, що полягли під час Революції Гідності та російської агресії на Донбасі.

Продовжився захід в КЗ «Центральна бібліотечна система» Болградської міської ради, працівники якої підготували та провели Годину пам’яті «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!».

Бібліотекарі за допомогою відеороликів та розповідей про ті страшні й доленосні події в Україні сколихнули пам’ять та душі кожного.

«Гідність – це те, що набуло небувалої значності, особливо зараз, в ці важки часи для нашої країни. Гідність – це те, без чого нам не здобути перемогу й не відбудувати державу. Я дуже вдячна сьогодні працівникам бібліотеки за те, що вони зберігають та доносять до нас об’єктивну правду про ті епохальні події в історії сучасної України», – підкреслила наприкінці заходу очільниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна.

Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України Заряджені гідністю і жагою свободи: в Болграді віддали шану патріотизму й мужності Захисників України

guest

7 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Катерина Кітнюх
Катерина Кітнюх
8 месяцев назад

Слава Україні!

Олена Куликовська
Олена Куликовська
8 месяцев назад
Ответить на  Катерина Кітнюх

Героям Слава!

Олег Дягілєв
Олег Дягілєв
8 месяцев назад

Якби не Революція Гідності, то всі ми жили б у рашці. Слава Героям!

Артем Караєв
Артем Караєв
8 месяцев назад

Все наше життя – боротьб за Незалежність. І сьогодні її захищають тисячі героїв ціною свого життя

Анатолій Руденко
Анатолій Руденко
8 месяцев назад

Украинцы были и будут непокоренными врагу

Артем Докучаєв
Артем Докучаєв
8 месяцев назад

Ця революція відкрила нам шлях до Європи. Низький уклін усім учасникам та нашим воїнам

Людмила Писарницька
Людмила Писарницька
8 месяцев назад

А наш кончений сусід не зміг з нею змиритися то поліз з війною. Але правда на нашому боці

7
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x