Волонтерам з Болграда не вистачає тканини для створення маскувальних сіток: потрібна допомога небайдужих

0 коментарів 20439 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За кілька днів розпочнеться вже календарна зима. Однак погода часто буває непередбачуваною, і вже на ці вихідні синоптики обіцяють чимало снігу багатьом областям країни. Через це збільшується потреба у зміні кольору захисник сіток для українських захисників, життя яких у буквальному сенсі залежить від наявності таких маскувальних речей. Тому волонтерам з Болграду потрібна допомога. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську районну державну адміністрацію.


Волонтери працюють над створенням сіток від початку повномасштабного вторгнення, фактично – без вихідних та свят. Кожен новий метр створеної маскувальної сітки – це надія на те, що чийсь син, батько чи чоловік буде врятований.

Оскільки з природними змінами необхідно змінювати й кольори маскувальних сіток для наших військових, то сьогодні велика потреба саме у тканині світлого кольору. Тому волонтери міста Болград звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти їм у цьому питанні.

Якщо у вас є необхідна тканина, то її можна й потрібно принести за адресою: місто Болград, вулиця Інзовська, 170, Будинок культури № 2, 108 кабінет. Також можна зв’язатись з волонтеркою Тетяною Іванівною Бажалюк за телефоном 063 – 341 – 33 – 40.

Крім цього, усіх охочих запрошують долучатися, аби допомогти у плетінні маскувальних сіток. Волонтери з радістю розкажуть про всі тонкощі роботи і навчать цій нескладній, але такій потрібній справі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x