В Одеському районі двоє людей померли від COVID-19, в Ізмаїльському ─ високий показник захворюваності на ГРВІ та грип

0 коментарів 20142 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За інформацією Центра контролю та профілактики хвороб протягом останнього тижня на Одещині рівень захворюваності на ГРВІ та грип зріс на 15%. Фахівці вважають, що це спричинено зростом захворюваності серед дитячого населення (на 23,5%). Ізмаїльський район опинився у трійці, що мають перевищення обласного показника. Про це, із посиланням на Центр, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Рівень госпіталізації хворих на ГРВІ також зріс на 15% з превалюванням дитячого населення. До медзакладів госпіталізовано близько 62% дітей та 38% дорослих.

У трьох районах – Ізмаїльському, Роздільнянському та Подільському – інтенсивний показник захворюваності перевищував обласний в межах від 13,6% до 56,7%. В інших районах показники були нижчими за обласний.

Захворюваність на коронавірусну хворобу знизилась на 3,6%. На відміну від ГРВІ на COVID-19 хворіли переважно дорослі – 82,3%, а серед них, як і зазвичай, більшість – особи у віці від 30 до 64 років (64%).

Рівень госпіталізації хворих на коронавірусну інфекцію зріс на 50%. Із загальної кількості зареєстрованих були госпіталізовані 21,2%.

Від коронавірусної хвороби за останній тиждень померло двоє хворих (особи 65 років і старше) – мешканці Одеського району, які мали супутні захворювання.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x