В Арцизькій громаді побудують завод з перероблення сміття: деталі

0 коментарів 28404 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 15 листопада, відбулась зустріч голови Одеської ОВА Олега Кіпера з міністром захисту довкілля та природних ресурсів Русланом Стрільцем. В результаті було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Одеською обласною військовою адміністрацією, Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів та громадами. Цей документ напряму торкається й Арцизької громади, зокрема, нововведення, які планують у ній провести згідно з документом, мають на меті покращити ситуацію зі сміттєзвалищами у регіоні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизького міського голову Сергія Парпуланського.


Як зазначив очільник Арцизької громади, згідно з підписаним меморандумом, на території Арцизької громади буде збудовано модуль для перероблення відходів. Це, на думку Сергія Парпуланського, з часом дозволить відмовитися від звичного складування сміття на звалищах.

До проєктування та будівництва будуть залучені іноземні донори. Наразі ми вже працюємо над підготовкою технічного завдання для реалізації Регіонального плану управління відходами“, – повідомив Парпуланський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x